Programet vakt verore 2017

Programet vakt verore 2017

Duke kërkuar për një mënyrë zbavitëse dhe të shëndetit për të ushqyer fëmijën tuaj këtë verë? Shikoni një program vakt verore për të ndihmuar fëmijën tuaj, ose fatkeqësi të marrë ushqim falas dhe snacks. Telefononi Family Ushqimit Hotline në 1-888-4-Food-WA (1-888-436-6392), M-Th, 8në-5:30pm; F, 8am-5pm or visit the USDA Summer Meal Finder to find meal sites near you.